Mooie Muren

Diensten

 1. Sausklaar

  Meer foto's bekijken? klik op de afbeelding!

  Glad pleisterwerk is een wand afwerking waarbij de muren en plafonds spiegelglad worden opgeleverd die na droging nog wel gesaust dienen te worden. 
Het is een moderne afwerking waar steeds meer vraag naar is, het is tijdloos en in iedere gewenste kleur te sausen. 
Het sausen van wand of plafond met een latexproduct of muurverf kunt u zelf doen, maar voor een optimaal resultaat gaat u toch liever naar de vakman. Met Mooie muren heeft u jarenlang plezier van uw professioneel gekleurde wand of egaal gewit plafond. Het sauswerk wordt vlot uitgevoerd en de werkplek laten we klaar voor gebruik achter.

 2. Schuurwerk

  Klik op de afbeelding!

  Schuurwerk is een wand en plafond afwerking waarin fijne zilverzandkorrels zijn verwerkt. De schurende, ronddraaiende beweging bepaalt het uiterlijk van het schuurwerk. Door deze methode ontstaat er een prachtige structuur op de muur of het plafond, het kan worden geschuurd met een wolkachtig of gevlamd effect.

 3. Buitenwerk

  Klik op de afbeelding!

  Diversen soorten afwerkingen of sierpleisters kunnen ook op buitenwanden aangebracht worden. 

  Door het gebruik van de juiste materialen is uw muur goed beschermd tegen de weersinvloeden zoals slagregen, en een lange levensduur is gegarandeerd. Het pleisterwerk voor buitenwanden is ook te verkrijgen in meerder kleuren.
 Bij goed onderhoud van een gestucte buitengevel is voor de afwerking een levensduur van tientallen jaren realistisch.

 4. Lijstwerken

  Meer foto's bekijken?  Klik op de afbeelding!

  De mogelijkheden wat betreft het aanbrengen van lijsten en/of ornamenten verreist nogal wat kennis en vakbekwaamheid. 
Wij onderscheiden ons op dit gebeid door te werken met de beste materialen en de benodigde vakkennis, inzicht en een eerlijk advies op maat. 
Omdat een klassiek plafond afgewerkt met lijsten & ornamenten typerend is voor oude statige herenhuizen, denkt men vaak dat dit in een nieuwbouw woning met relatief lagere plafond's van ca 240cm tot 260cm hoogte dit niet tot zijn recht komt. 
Niets is minder waar! 
Door middel van het aanbrengen van glad plafond met lijstwerk , plaatsing van zuilen of het aanbrengen van een ornament zal het effect van een sfeervolle huiskamer terugkomen.

 5. Sierpleisters

  Klik op de afbeelding!

  Sierpleisters bestaan er in diverse soorten.
  Op dit moment is de meest gevraagde 
sierpleister Spachtelputz. Wij kunnen dit voor u aanbrengen in diverse 
korrelgrootten. Van 1,0 mm tot ca. 2.5 mm en is te verkrijgen in meer dan 900 kleuren.
  Er zijn ook veel andere sierpleisters zoals; italiaans pleisterwerk, betonlook, leem, tadelakt  Enz.

 6. Airless Spuiten

  Klik op de afbeelding!

  Airless spuitwerk is een snelle manier om uw wanden en plafonds streeploos en zonder structuur te schilderen. Doordat er wordt gespoten is het eindwerk strakker en mooier dan bij het traditionele schilderwerk.Vaak worden de nieuw gestucte wanden en plafonds zelf gesaust. Dit is iets wat niet onderschat moet worden, en beter aan de vakman overgelaten kan worden.

  Wij kunnen het spuitwerk voor U verzorgen op een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is. Het geeft een fraai en gelijkmatig eindresultaat wat geen roller kan evenaren.

9% btw

Onderhoud en verbetering van particuliere woningen ouder dan 2 jaar vallen sinds 15 september 2009 onder het lage BTW tarief. Althans voor zover het schilder- en stucadoorswerk betreft.
Om in aanmerking te komen voor het 9% tarief moeten wij voor de Belastingdienst beschikken over een zogenaamde "Ouderdomsverklaring".

Die kunt u hier downloaden

Contact.

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vul uw naam in.
Vul uw email in
Vul het onderwerp in.
Vul uw bericht in.
Bedankt!
Er ging wat mis! Probeer nog een keer!

Volg ons!

 1. Volg ons op: Facebook

Contact Gegevens

Ian Rossen
T: 06 41 61 21 21
E: info@mooiemuren.com

ENKSTRAAT 19
6533 CL
NIJMEGEN